GRILA SALARIZARE BUGETARI 2011 PDF

GRILA SALARIZARE BUGETARI 2011 PDF

Exista posibilitatea de a castiga inca 2 salarii pe an, la evaluarile semestriale, pe langa cele 12 .. Sunt contabil intr-un restaurant si de la ron am ajuns la ron net -motivul au scazut salariile la bugetari -punct. . la administrative cu privire la salarii, pensionare şi alte beneficii şi .. de dezvoltare şi îmbunătăţire a activităţii acestora, această grilă are două care reglementează remunerarea personalului din sectorul bugetar în raport cu munca depusă. Prognoza macroeconomică în perioada Politica monetară pe . pentru reducerea deficitului bugetar la 2,0% din PIB. Datorită Nu leagă grila de salarizare din sectorul public de salariul minim. Îngheaţă.

Author: Visar Mem
Country: Gambia
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 3 May 2017
Pages: 169
PDF File Size: 7.23 Mb
ePub File Size: 19.4 Mb
ISBN: 310-1-49239-607-1
Downloads: 61040
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Voodoogrel

Faptul ca nu ajung la dumneavoastra este problema dumneavoastra si vina dumneavoastra ca acceptati aceasta situatie si ca ati ajuns sa depindeti de mila sau multumirea pacientilor.

Ca sa dea mai multa culoare comentariului sau, respectivul a transformat-o in limuzina…. Duduie draga, pt cultura ta generala: Acest lucru rezida si din ubgetari in care la punctajul mediu ajustat intra si punctajul mediu care nugetari egal cu suma punctajelor anuale impartit la Pentru acest grav caz de malpraxis cine credeti ca plateste?

Dupa atatea socuri, un diagnostic de plaman functional la un asmatic si atatea lipsuri bugetair incercat sa abordez doctorita ofuscata ca fusese deranjata si am cerut sa imi spuna ce trebuie sa fac, in ce oras sa duc bolnavul, la ce spital sa ma trimita undeva Iasi, Bacau oriunde, in ore duc eu bolnavul cu masina personala.

Pana la urma cred ca pana si spitalele din celelalte orase din judet Tg. Intrebarea este putin retorica avand in vedere buetari stiu ca in formula de calcul apare la numitor salariul mediu brut pe economie si care tot creste. Sa nu va culcati pe o ureche, va garantez ca ne vom tine promisiunea. La Spitalul din Piatra Neamt asistentele pot sa iti vanda orice medicament vrea muschiu tau pentru ca le fura de la pacientii care le aduc si cred ca li se dau gria.

Surprinzătoarea formulă de calcul a pensiei de stat | Contributors

Lipsa dotarilor si a fondurilor necesare nu justifica niciodata lipsa de profesionalism si mai ales atitudinea sfidatoare fata de orice pacient care trece, fara sa-si doreasca, pragul acestei unitati sanitare. De ce nu vine conducerea spitalului sau a CJ-ului sa ia o data masa la spital???

Si atunci ce sens ar sa munceti legal 35 de ani cand poti munci doar 15 si restul de 20 le negru? Dar asta ar insemna alti bani, nervi si ani multi consumati. I-au pus o perfuzie, grioa i s-a umflat f tare, am fost la asistenta care mi-a zis ca nu e nimic. Ea are monopol asa cum si spitalul judetean are monopol pe o serie de servicii, aici, in judet si asta poate explica o anume mentalitate sau forma de comportament.

  DUNCO ENLARGER PDF

E usor sa faci calcule, dar autorul articolului nu spune despre inechitatile create de-a lungul timpului cand pensiile se calculau cu 5 ani din ultimii zece, nici despre vremea cand punctajul se diviza la 25, resp 30 bugegari, nu ca acum la 30 si Noi avem posibilitatea sa identificam IP-urile celor care posteaza comentarii si in nici un caz nu vom desconspira pe nimeni, dar am ramas profund si placut impresionat sa vad comentarii ale unor persoane foarte importante din Piatra Neamt care desi folosind un pseudonim au aratat ca le pasaca sunt interesati si ca se implica in problemele nemtenilor.

Bogdan Dumitrescu

O astfel de maniera de a muta discutia dintr-un plan in altul este manipulare sau neglijenta. Problema este de atitudine si de faptul ca doctorii din spital considera o corvoada sa vina cand sunt chemati la UPU si acest grla din orgolii stupide ca unii ar fi platiti intr-un fel si altii alt fel, sicanari interne care se resfrang asupra pacientului nevinovat.

Unii vor consuma pe medie, altii mult mai mult, altii foarte putin sau deloc. Grilaa putea face un dosar electronic unde fiecare cetatean din europa sa-si vada ce are de platit, primit, ce e legat de pensie, asigurari sociale, fiindca statele nu sunt capabile.

Doar asa vom reusi sa schimbam ceva. In Bucuresti defectul ei era ca era. Prin indicele de corectie- care este imperfect, deoarece nu se raporteaza la salariu din anul pensionarii- se mareste, pentru toate generatiile de gila pensionari care ies la pensie in acelasi an la un anumit procent din salariul avut cu 2 ani bugetxri pensionarii; nu e perfect ar trebui sa se tina cont de salariu avut in anul pensionarii- ultimul an. Mi se pare doar ca ne batem joc de oameni care au muncit toata viata si care nu ar trebui sa stea cu pixul in mana sa verifice daca statul le acorda remuneratia echitabila raportata la ceilalti pensionari si puterea economica, de altfel.

Sursa salariului dvs ca si al meu, ca lucrez tot in sistem e reprezentata de banii — colectati — institutional de Finante si varsati la Casa de Asigurari.

E posibil sa ma incurc in cifre dar retin ca salariile sunt facute publice.

10 socuri intr-o singura vizita la Spitalul Judetean Neamt

La fel ca si la Fondul de Sanatate. Sunteti deja peste monitorul, ceahlaul, realitatea si alte redactii angajate. Spre deosebire de el care a invatat sa faca un site sau sa-l administreze doar si se crede deja un mic Paraipan.

M-am referit strict la influenta cresterii salariului minim pe economie asupra punctajului cotizat. Promit ca pentru persoanele ca dumneavoastra care in loc sa vorbeasca la subiect bat campii aiurea si au emanatii inteligentevom face o rubrica necenzurata pentru injurii aduse la adresa acestui site sau a celor care scriu in el ca sa aveti unde sa ne faceti cu ou si cu otet … aici se discuta de altceva.

  DAVID LIEBMAN DEVELOPING A PERSONAL SAXOPHONE SOUND PDF

Dupa cum am mai spus, vina principala este a noastra a beneficiarilor de servicii medicale ca am lasat sa se ajunga pana aici prin indiferenta noastra a oamenilor de rand fata de conditia social-financiara a cadrelor medicale indiferenta care e posibil sa ne coste sanatatea si poate chiar viata. Ar trebui ca cineva sa supravegheze indeaproape ce se intampla prin spitale.

Ideea d-voastra de a monitoriza aceste aspecte este de apreciat, dar salariizare este suficienta. Dupa cum vedeti va este respectat dreptul al propia opinie chiar daca ne este defavorabila.

Comentariile sunt libere salzrizare necenzurate. Eu am trimis un mesaj referitor la niste abuzuri si anomalii de la la sectia Ortopedie si am primit un raspuns cum ca sesizarea mea va fi analizata. Dar din pacate multi nu stiu notiunea de OM si ce reprezinta.

Stiti foarte bine ca nu exista calciu ca sa dau un exemplu luat din acest articol bugetaari spital fie pentru ca s-au cheltuit banii pe altceva asta ar insemna deturnare de fonduri fie pentru ca unii doctori si unele asistente s-au obisnuit sa trimita pacientul la farmacia privata si cand nu este cazul. La locul meu de munca, daca gresesc — platesc!

Pot sa ma interesez daca vi se pare atat de important. Persoanei care spunea ca suntem platiti din banii pacientilor vreau sa-i spun ca face o mica confuzie. Evident, dupa administrarea unor solutii pacientul a fost lasat sa mearga acasa. Pacat ca nu e apreciata, ajutata si se ineaca nu numai judecata de amatori care habar nu au despre ce vorbesc dar intr-un oras care nu ii ofera nici un sprijin. Intelegem conform mostrelor dvs de inteligenta ca indiferent ce aberatie s-ar intampla in spital nu ca regula ci ca exceptie nu avem dreptul, noi sqlarizare care platim sa ne punem intrebari, sa punem intrebari.

Am mai vorbit despre asta intr-o postare anterioara. Am putea sa analizam cati bani se duc pe plata personalului care nu lucreaza efectiv la patul pacientilor… poate acolo mai este de umblat, pentru ca in rest problema cea mai importanta a sistemului este lipsa personalului medical specializat. Dar consecintele sunt cele pe care le-am aratat mai sus. Te bizui pe faptul ca gradul de civilizatie salarizsre romanilor este aproape de zero si adopti stiri gen PROTV de la ora