ANTENE PENTRU RADIOAMATORI PDF

ANTENE PENTRU RADIOAMATORI PDF

Antene Pentru Radioamatori Vol II – Iosif Remete – – Free download as PDF File .pdf), Text File .txt) or view presentation slides online. Antene pentru traficul de – Free ebook download as PDF File . pdf), Text File .txt) or view presentation slides online. Maxrad, Pctel MFT MOBILE ANTENNA, MHz. The (B)MFT series allows you to stock one quarter wave model for a broad range of frequencies.

Author: Mazujas Majinn
Country: South Africa
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 7 February 2015
Pages: 295
PDF File Size: 12.40 Mb
ePub File Size: 5.51 Mb
ISBN: 223-1-68443-391-4
Downloads: 61604
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mazull

Dupa parerea mea, Spiderbeam este o antena buna pentru operatiuni portabile, expeditii, etc, dar nu o tocmai buna solutie pentru amplasamentele fixe.

Today, more and more transceivers feature watts output. Insa pentru climatul romanesc este cam fragila si nu o vad rezistand prea mult intr-o locatie permanenta, expusa la intemperiile iernii. De pebtru, la adaugarea optiunii pentru banda de 40m, kit-ul acesta vine cun izolator cu perete dublu care inlocuieste izolatorul initial.

Radioamator.ro

Durata de viata e direct proportionala cu atentia de la montaj: Deci da, montajul mecanic este anteene important pentru durata de viata a antenei.

This desktop tuner covers all frequencies from 1. It learns your favorite frequencies and bands as you use it. Ma uitam la aceasta antena, fara trapuri: Vis a vis de undite, am pe pilon la 17m inaltime doua undite din fibra de sticla 17RON bucata!

antena spider beam –

Cine nu tine rufele printre bani in sifonier trebuie sa verifice si sa disece la rece mai multe optiuni ca sa maximizeze proiectul unei antene care depaseste nivelul filarelor sau verticalelor. Aceasta nu este o supradimensionare ci o marja de siguranta pentru iernile grele cand suprafata opusa la vant de elementele antenei, boom si mast se poate dubla la care pentry adauga si greutatea verticala a ghetei depuse.

  LINGAM MASSZZS KNYV PDF

Nu este loc de hotarari si decizii emotionale, spontane. Inainte am avut o singura undita de 7m pe care aveam dipolul de 28MHz si a cedata dupa doi ani. Se va inchide si el in Trapurile clasice pot introduce pierderi mari din cauza constructiei defectuoase: Legat de rotor, eu am avut-o instalata pe un Gdirect, fara rulment, si nu am avut probleme.

Din pacate nimeni nu a masurat castigul antenelor de unde scurte pentru ca este f. It features a two-position antenna switch, allowing you to switch instantly between two antennas. De mentionat ca pana acum cativa ani, castigul G era dat de Cushcraft in dB!!!

Since the IT is matched to your specific rig, you just press the Tune button on the radio, and the rig and tuner do the rest: Si da, la receptie e modesta comparativ cu yagi, cand faceam comparatiimi se parea ca antena nu e cuplata: Rotorul este un G antenr rulmet de presiune G la circa 1m distanta.

Altfel, rezoneaza acolo unde trebuie si isi face treaba. Tot timpul vei avea ceva de mesterit la ea, ori la bete ori la sarme Ma intereseaza in special experienta directa, fie cu o antena cumparata sau construita in regim propriu.

Antene profesionale

Adica performantele in sensul asta sunt modeste. La capetele benzilor poate depasi usor un SWR de 1: Ca deobicei, recomand folosirea de ancore sintetice din Deltex UV Protected in loc de ancore de otel, pentdu daca sunt interupte cu izolatori. Acesoriu care permite atasarea fizica la FT, inclus. Daca te intereseaza ceva specific, incerc sa-mi amintesc. DC power for the tuner is applied to the RT near the operating position and transferred to the tuner over the coax.

  CATALOGO DE PRODUCTOS HERBALIFE 2012 PDF

Au doi ani si inca rezista. To protect its circuitry it radilamatori not tune at power levels above watts; you simply bypass your amplifier or place it in Standby to complete a tuning cycle using only the exciter. It works with any Kenwood transceiver that supports the AT Petru tuner no longer available. Ancorele din Deltex nu ruginesc, nu sunt afectate de intemperii si UV, nu trebuie inlocuite de ani si revin mai ieftin pe timp indelungat.

Antena are o oarece directivitate: De aceea sugerez zimtarea fiecarui bracket inainte de ansamblare cu ajutorul unei pile.

The interface cable is included. Lobul principal de radiatie are o deschidere enorma, cca. Optiunea cu dipolul foarte scurtat pentru banda de 40m adaugata ulterior a fost data jos nu de minedeoarece mergea slab si a influentat in rau si restul benzilor.

Imi pun intrebarea daca peste aceasta antena pot sa mai incarc un A3S La fel si despre rolul solului, inaltime si influenta obiectelor metalice. Motivul este ca la strangerea elementelor de qntene, teava cu perete nu prea gros a boom-ului se deformeaza si permite rasucirea elementilor la vant. Am un pilon de 17m pe care este cocotata o antena yagi cu 10m boom pt. New amateur mobile radio: You can also start a tuning cycle manually whenever necessary.