BOSECOLOGIE EN BOSBEHEER PDF

BOSECOLOGIE EN BOSBEHEER PDF

Data Source: EFI EUROFOREST Portal. METADATA. Title, Wageningen Universiteit – Bosecologie en Bosbeheer. 2nd Title, Wageningen. Samenvatting – boek “bosecologie en bosbeheer” 2,4,9, Course: Forest Ecology and Forest Management (FEM). You are currently viewing a preview. Original language, Dutch. Title of host publication, Bosecologie en Bosbeheer. Editors, J. den Ouden, B. Muys, F. Mohren, K. Verheyen. Number of pages,

Author: Dolmaran Bragul
Country: Jordan
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 8 March 2007
Pages: 208
PDF File Size: 14.41 Mb
ePub File Size: 13.16 Mb
ISBN: 362-7-82101-941-1
Downloads: 31048
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vudolabar

Frans Bongers bij Vroege Vogels over voedsel uit het regenwoud in Mexico 3 boseecologie Nieuws Amazonewoud hobbelt achter de klimaatverandering aan 15 november Daarom is veel informatie over de gosbeheer in het Engels beschikbaar. Opbrengsttabellen Nederland verschenen 18 september Comments There are no comments yet.

De hete zomer van een boom 30 augustus Pieter Zuidema bij BNR over genetisch opsporen van illegale houtkap 1 mei Dit vraagt om een hoog kennisniveau van de beheerder.

  FALLBUCH INNERE MEDIZIN PDF

Genetische variatie – Research outputs – INBO Expert Portal

Bossen vervullen een belangrijke functie in het Nederlandse en Vlaamse landschap. Sommige nieuwsberichten en agendapunten zijn ook in het Nederlands beschikbaar en staan op deze pagina. Zo klinkt een boom met droogtestress 21 augustus De basis van het boek wordt gevormd door bosecologoe in de opbouw en het functioneren van bomen en bossen.

Uitgebreidere informatie vindt u op de Engelstalige pagina van Bosecologie en Bosbeheer. De teksten zijn geschreven door een brede groep van vakspecialisten uit Nederland en Vlaanderen met een goed inzicht in zowel de wetenschappelijke achtergronden alsook de praktische aspecten van bosbeheer.

Bovendien vereisen veranderingen in de maatschappelijke en natuurlijke omgeving, zoals klimaatverandering, inzicht in de processen die in het bosecosysteem plaatsvinden. In dit boek worden kennis en ervaringen over het beheer van bos en zijn ecologische grondslagen samengebracht. You can post the first one!

Duurzaam bosbeheer richt zich op het optimaliseren van het gebruik van deze diensten, met behoud of het herstel van het algemeen functioneren van het ecosysteem, en op het waarborgen van de duurzaamheid. Frits Mohren over de fijnspar in het Nederlandse bos 8 januari Snelle ontwikkeling van droge tropenbos door vlinderbloemige bomen 29 mei Lag vroeger de nadruk vooral op de productie van hout als hernieuwbare grondstof, tegenwoordig is het belang van bossen voor natuurbehoud, recreatie en milieubescherming sterk toegenomen.

  BEHAVIOURAL STATISTICS IN ACTION VERNOY PDF

Please log in to use this service.

Gert-Jan Nabuurs bij Reporter Radio: Ga direct naar onderdeel: There are no comments yet. Vervolgens worden de belangrijkste beheermaatregelen besproken in het licht van brede maatschappelijke functievervulling en duurzaam gebruik van het bos op de lange termijn.