GRILA SALARIZARE BUGETARI 2011 PDF

GRILA SALARIZARE BUGETARI 2011 PDF

Exista posibilitatea de a castiga inca 2 salarii pe an, la evaluarile semestriale, pe langa cele 12 .. Sunt contabil intr-un restaurant si de la ron am ajuns la ron net -motivul au scazut salariile la bugetari -punct. . la administrative cu privire la salarii, pensionare şi alte beneficii şi .. de dezvoltare şi îmbunătăţire a activităţii acestora, această grilă are două care reglementează remunerarea personalului din sectorul bugetar în raport cu munca depusă. Prognoza macroeconomică în perioada Politica monetară pe . pentru reducerea deficitului bugetar la 2,0% din PIB. Datorită Nu leagă grila de salarizare din sectorul public de salariul minim. Îngheaţă.

Author: Tozahn Daigore
Country: Bulgaria
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 12 December 2004
Pages: 215
PDF File Size: 10.78 Mb
ePub File Size: 17.18 Mb
ISBN: 594-5-66361-148-3
Downloads: 95240
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dogami

In primul rand ca se uita la pacient ca la o carpa, de parca ei nu sunt tot oameni; in spitale, policlinici este o mizerie de nedescris, iti este scarba sa te atingi de ceva, ca sa nu mai zic de miros… Nu cred ca vom ajunge sa ne bucuram vreodata de servicii asa cum ar trebui. Al saptelea soc a fost in spitalul vechi, unde o infirmiera radea cu o asistenta: Iesea din 5 in 5 minute cu scaunul cu sange si cand am dus-o acolo, in loc sa-i dea un medicament sa-i opreasca sangerarea, ma tot trimitea cu ea de la o sectie la alta: Pagini Autori Cel de-al treilea volum din colectia Contributors.

Aici vorbim de fapt despre comportamente inumane care nu-si au locul in niciun sistem, cu atat mai putin intr-un sistem de sanatate care se presupune ca se afla in slujba pacientilor.

Bogdan Dumitrescu

Dar punctul de pensie aici ar trebui sa-si inceteze influenta. Prin reglementarile legale in vigoare, decontarea serviciilor medicale care inglobeaza salarii personal, medicamente, materiale sanitare, cheltuieli utilitati, hrana etc se 20011 de catre Casa Judeteana de Sanatate. Adica chiar daca am calculat prost sau in afara mecanismului matematic trebuie sa suportati.

Cred ca iese si mai rau.

Am inteles cred…,cu grkla ca castigati in jur de ron pe ,luna, ;Dar pe ,pamant, cat castigati? C A fost un caz cu un doctor Juncu care a operat o femeie de fibrom si ia extirpat uterul si de fapt femeia era insarcinata si ia omorat copilul.

  AMALUR BLACKSMITHING PDF

In legatura cu media, nu am control asupra acestui lucru. Promit ca pentru persoanele ca dumneavoastra care in loc sa vorbeasca la subiect bat campii aiurea si au emanatii inteligentevom face o rubrica necenzurata pentru injurii aduse la adresa acestui site sau a celor care scriu in el ca sa aveti unde sa ne faceti cu ou si cu otet … aici se discuta de altceva.

Mi-ar place bygetari mult ca acest calcul sa fie lamurit. Am remarcat un lucru relevant pe care am vrut sa il aduc la cunostinta publicului. Un cadru medical nesimtit este un cadru medical nesimtit si daca este dovedit va fi grkla afara sau va fi pedepsit de lege dar cadrul medical care asista la asemenea scene si face nimic cu riscul de a fi dat bkgetari este un MONSTRU.

Am fost intr-o situatie limita, ca si tine, cu o ruda care a mai trait o saptamana de la externare. Mai pe romaneste, daca ai vechime 42 de ani la un salriu constant egal cu media brutului in fiecare an ar trebui sa primesti o pensie bruta egala cu salariul mediu brut, nu cu 41,x procente, pentru simplul motiv ca tu ai varsat acesti bani de-alungul vremii.

Inteleg ca acel indice voia, cumva, sa tina cont de inflatie, adica sa majoreze pensia functie de inflatie, daca nu se majoreaza punctul de pensie. Adica putin-putin de la foarte multi.

10 socuri intr-o singura vizita la Spitalul Judetean Neamt

De exemplu pentru anul Care e dreptate de ce nu depind anii de cotizare? Aici sunt mai multe aberatii: Si atunci ce sens ar sa munceti legal 35 de ani cand poti munci doar 15 si restul de 20 le negru? Altfel spus cat hrila pensia azi.

Daca ne uitam in oglinda si suntem sinceri cu noi insine, fiecareincepand cu mine, avem vina lui. Am fost lamurit imediat cand o asistenta m-a trimis sa cumpar calciu de la farmacie ca ei nu au. Neamt, Roman sau Bicaz sunt mai bune decat asta. Daca sunt bani si cineva a uitat sa cumpere medicamentela ora aceasta ar fi trebuit deja sa uite cum era cand buyetari angajat in sistemul medical.

PERSONAL – SALARIZARE

Am intervenit doar pentru ca am considerat ca referirea la persoana mea era nedreapta. Impasibil si cu un zambet nesimtit, respectivul face un gest care nu-si avea rostul cu mana ca raspuns la frana mea, de parca tot eu as fi fost vinovat ca el nu semnalizeaza si nu se asigura. El macar a avut caracterul de a intra intr-o discutie care-i vizeaza institutia la care lucreaza, fapt rar, pt ca majoritatea colegilor sai nu vorbesc decat despre subfinantare dar nu au curajul sa sufle o vorba si despre problemele pe care le intampinam noi pacientii.

  KANUN PROSEDUR JENAYAH AKTA 593 PDF

Cred ca subiectul ar trebui discutat si lamurit. Consiliul Judetean Neamt poate interveni financiar doar in sustinerea unor investitii care 2101 ca scop cresterea performantelor si eficientei medico-sanitare si imbunatatirea conditiilor oferite pacientilor.

E adevarat ca serviciile dvs gripa decontate salarizre Casa de Asigurari, dar dl Fratila si toti cei de acolo nu aduc bani de acasa, ci va deconteaza serviciile si astfel va luati salariile din banii nostri, din banii cu care ne platim asigurarile. Grrila si noi avem datoria de a face ceva!

Duduie draga, pt cultura ta generala: Nici o motivatie bugetara nu poate scuza un comportament urat fata de pacienti si in alta ordine de idei nu costa nimic sa te porti frumos cu un pacient.

Si uitati asa am plecat de la Spitalul Judetean Neamt, inmarmurit si ingrozit de ce se intampla acolo si ma inteb oare cati oameni mor cu zile in acest spital? Era cazul ca cineva sa puna ordine aici!

Daca nu poseda rabdarea si daruirea necesara pt. Va recomandasem un link mai sus. Pacienta la varsta a treia se afla in criza de spasmofilie, avand membrele contractate, grave probleme de respiratie si cel 20011 grav era ca prezenta o problema neurologica ce tine de calcifierea vaselor de sange.

Pe de alta parta, formula genereaza pensii mai mari pentru toata lumea decat daca ar fi bazata pe punctul de pensie. Nefericita intamplare a facut sa insotesc un bolnav in stare critica la sectia de urgente a spitalului.